fbpx

Tværreb

DKK 100,00DKK 140,00

Tværreb er rigtig god at koge suppe på.

Ryd

Oksetværreb er god at koge suppe på.

Når suppen er kogt tages kødet fra. Det serveres ved siden af suppen med sennep og groft brød.

Eller braiser tværrebet efter nedenstående opskrift og få lækker vintermad:

  • Rids tværrebet, og krydr det med salt og peber.
  • Læg tværrebet i et fad på en bund af hele hvidløgsfed, løg og gulerødder i stykker, persille, timian, laurbærblade og rosmarin, og hæld 4 dl rødvin og 2 dl vand over.
  • Steg tværrebet i ovnen ved 175° i 1½ time – dryp jævnligt med skyen, og kom evt. lidt ekstra vand ved, så skyen ikke fordamper.
  • Tag fadet ud af ovnen, og si skyen over i en gryde. Skum fedtet af, og smag til med lidt eddike, salt, peber og evt. lidt sukker.
  • Hæld nu skyen samt urterne (uden krydderurte kviste og laurbærblade) i en blender, og blend det glat med lidt koldt smør til en cremet sovs.
  • Server med kartoffelmos og groft brød
Vægt

1.000-1.500g, 1.500-2.000g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tværreb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Modtag en gratis pakke pølser

Hvis du tilmelder dig vores Nyhedsbrev, modtager du en gratis pakke økologiske pølser, sammen med din første ordre (min kr. 500,-)