Meget smagfuld stykke kød til simreretter.
Braiser det gerne 2,5 timer med grøntsager, og få samtidig en fantastisk fond til sovsen. Det kan også tilberedes som pulled beef.
Pulled Beef, aftenen før:
- Pak det optøede oksekød ud og gnid den godt ind i krydderi (spidskommen, paprika, salt, peber, løgpulver, barbecue, timian) og 1 spsk. brun farin.
- Pak den ind i film og lig den tilbage i køleskabet.
Pulled Beef, morgenen inden + aften:
- Pak kødet ud og læg det i en stegeso med lidt æblemost. Stil det hele i ovnen ved ca 110 grader i 9-10 timer. Eller i et fad i ovnen, men så skal du helst være hjemme til løbende at tilføre væske. Så er maden klar.
- Oksestegen skal selvfølgelig lige “pulles” / trækkes. Det gør du med to gafler, så trækker du det smør-møre kød i strimler og presser det lidt ned i den lækre saft i bunden af fadet.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.