fbpx

Benløse fugle

DKK 135,00

Kød skåret af yderlår til benløse fugle

Ryd

Benløse fugle er en klassisk simreret.

Du kan variere dit fyld efter årstidens grønt.

Bank kødet ud med en kødhammer, eller tryk det fladt med håndroden.

  • Krydr kødet med salt og peber.
  • Skyl persillen grundigt læg det på kødet.
  • Rul kødet sammen, og vikl en skive bacon omkring.
  • Bind baconen fast med kødtråd.
  • Brun rullerne i smør i en stegegryde eller dyb pande.
  • Hæld 3 dl vand eller bouillon ved.
  • Lad rullerne simre under låg ca. 1½ time, til de er helt møre.
  • Tag rullerne op, og fjern kødtråden. Udrør 2 spsk mel i 1 dl fløde, og rør det i skyen.
  • Kog saucen igennem nogle min. Farv den med lidt kulør, og smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen over rullerne, og server dem med mos og dampede grønsager eller salat.
Vægt

800-1.000g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Benløse fugle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Modtag en gratis pakke pølser

Hvis du tilmelder dig vores Nyhedsbrev, modtager du en gratis pakke økologiske pølser, sammen med din første ordre (min kr. 500,-)