fbpx

Bavette

kr. 108,00kr. 144,00

Bavette er ikke så udbredt i Danmark, men når udskærring kommer fra et godt dyr, er det en delikatesse.

I Frankrig (Bavette d’Aloyao) og USA (Flap Meat) er det en meget anvendt udskærring. Bavette er en muskel, der sidder på ribbenene, på det øverste stykke (op imod tyndstegen). Det minder om flankesteak, men udskærringen er større.

Bavetten er meget “løs” i fibrene og kødet kan næsten trækkes fra hinanden i rå tilstand. Det er velegnet til grill, da det skal steges kort tid ved høj varme. Derefter 10-15 min ved lavere varme alt efter tykkelse og hvor rødt kødet ønskes. Efter tilberedning skal stegen hvile i 20 min. og det er selvfølgelig vigtigt at udskæringen er på tværs af fibrene.

Kan klart anbefales som gæstemad.

Vægt

500-700g, 700-900g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bavette”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen

Modtag vores nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores Nyhedsbrev, sender vi dig nyheder og gode tilbud, direkte i din indbakke…