fbpx

Simremad er velsmag til sidste bid!

 

Er der noget bedre end at komme ind en kold vinterdag og duften af oksesteg fylder næseborene. Nej vel.

Brug en stegeso (Römertopf) eller en gryde, der kan gå i ovnen. Fyld den med årstidens grove grøntsager, rodfrugter, løg, fennikel, squash m.m. samt væske, det kan være en sjat saft, øl eller vin. Har du lidt citron eller havtorn til at give syre vil det gøre godt.

Brun kødet på panden, læg det på grøntsagerne og krydder med salt, peber og dine ynglings krydderier. Ind i ovnen i 3 timer ved 160 grader. Har du længere tid, så giv det 5-6 timer ved 110 grader.

Væden forbliver i stegesoen og giver en fantastisk sovs.

  • Simremad

    Spidsbryst / Brisket

    Vurderet 0 ud af 5
    DKK 105,00DKK 130,00 Vælg muligheder
  • Simremad

    Benløse fugle

    Vurderet 0 ud af 5
    DKK 135,00 Vælg muligheder
  • Simremad

    Bov uden ben

    Vurderet 0 ud af 5
    DKK 105,00DKK 165,00 Vælg muligheder
  • Simremad

    Gullasch

    Vurderet 0 ud af 5
    DKK 65,00 Vælg muligheder
  • Simremad

    Oksehaler

    Vurderet 0 ud af 5
    DKK 100,00 Tilføj til kurv
  • Simremad

    Oksekæber

    Vurderet 0 ud af 5
    DKK 135,00 Vælg muligheder
  • Simremad

    Osso Buco

    Vurderet 0 ud af 5
    DKK 105,00DKK 165,00 Vælg muligheder
Scroll til toppen

Modtag vores nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores Nyhedsbrev, sender vi dig nyheder og gode tilbud, direkte i din indbakke…