fbpx

Oksestege fra økologiske dyr på græs.

 

En skøn spise, der er oplagt som gæstemad. Alt kød vi sælger er krogmodnet, hvilket minimerer stegesvind. Så slipper man for ubehagelige overraskelser, når stegen tages ud af ovnen.Under de enkelte stege er anbefalinger til stegning.

 

TIP: Hvis du har et stegetermometer, så mål temperaturstigningen over 10 min. Er temperaturen steget 4 grader, vil temperaturen stige 24 grader på en time. På den måde kan du regulere lidt på temperaturen, så stegen er klar, når gæsterne kommer. Dette er dog nemmest, når man langtidssteger.

Husk en oksesteg gerne må hvile 20-30 min inden den skæres Generelt gælder følgende:

  • Rosa rødt                             54°C
  • Medium rødt                       57°C
  • Anbefales Medium             62°C
  • Gennemstegt                       72°C
Scroll til toppen

Modtag en gratis pakke pølser

Hvis du tilmelder dig vores Nyhedsbrev, modtager du en gratis pakke økologiske pølser, sammen med din første ordre (min kr. 500,-)